Painatuskeskus

Painatuskeskus Rovaniemi Oy:n syntytarina alkaa Lapin sydämestä, Rovaniemeltä, missä intohimo laadukkaaseen painotyöhön ja asiakaspalveluun yhdistyvät.

Palveluvalikoima sisältää kaiken perinteisistä printtituotteista, kuten esitteistä ja käyntikorteista, innovatiivisiin ratkaisuihin, kuten näyttäviin ikkunateippauksiin.

Painotuotteita pohjoisesta

Yrityksen pääarvoja ovat erinomainen laatu, nopea toimitus ja henkilökohtainen asiakaspalvelu. Tämä sitoutuminen heijastuu kaikessa, mitä Painatuskeskus Rovaniemi Oy tekee. He ymmärtävät, että jokainen painotyö on ainutlaatuinen, ja siksi he pyrkivät ymmärtämään syvällisesti asiakkaidensa tarpeita, jotta voivat tarjota juuri oikeanlaisen ratkaisun jokaiseen projektiin.

Tutustu tuotteisiin tästä

Nopeat toimitukset

Painatuskeskus Rovaniemi Oy:n kyky toimittaa tuotteet jopa saman päivän aikana osoittaa heidän joustavuutensa ja halunsa palvella asiakkaita tehokkaasti.

Toimintan perustuu paitsi pitkäaikaiseen kokemukseen myös jatkuvaan innovaatioon ja kehitykseen painoteknologian saralla.

Rajat ylittävä asiakaskokemus

Yritys on vahvasti juurtunut Rovaniemelle, mutta sen palvelualue ulottuu koko Suomeen, tarjoten asiakkailleen korkealaatuisia painotuotteita ja palveluita, jotka täyttävät nykyaikaisen liiketoiminnan vaatimukset.

Painatuskeskus Rovaniemi Oy:n tarina on esimerkki siitä, kuinka intohimo, omistautuminen ja yrittäjähenki voivat luoda kestävän ja menestyvän liiketoiminnan, joka palvelee asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Ensi askeleet vuonna 1980

  Toimitusjohtaja ja yhtiön pääomistaja Esa Marttalalla on todella pitkä kokemus kirjapainoalalla. Hän kävi aikoinaan peruskoulun työelämään tutustumisretkellä Pellosta Rovaniemellä ja Lapin Kansan kirjapainon tuoksu jäi houkuttelevasti mieleen. Kun hän sitten valmistui ammattikoulusta eikä puhelinasentajan työtä ollut tarjolla, hän haki Lapin Kansaan siivoojaksi. Pian hän oli talossa huoltomiehenä ja lopulta yöpostituksen työnjohtajana.

  Parin vuoden kuluttua Marttala siirtyi Rovaniemen kaupungin kirjapainoon. Hän kävi faktorin koulutuksen ja oli kaupungin painon vetäjänä parikymmentä vuotta.

 • Painatuskeskus perustetaan vuonna 2000

  Kun kaupunki halusi ulkoistaa painotoiminnan, Marttala osti painon yhdessä muutaman työtoverinsa kanssa. Myöhemmin Marttala hankki yhtiön osakkeet itselleen. Jo aiemmin hän oli taittanut lehtiä ja tehnyt reprotöitä Rovadia-nimisessä autotallifirmassa.

 • Painoala muuttuu kaikenaikaa

  Marttala on erittäin kiinnostunut kirjapainoalan kehityksestä ja käy muun muassa joka vuosi alan suurmessuilla Frankfurtissa.

  Uusia ja entistä tehokkaampia koneita tulee kaiken aikaa ja kirjapainon pitää uudistaa koneita joka vuosi. Myös asiakkaat vaativat entistä tehokkaampaa palvelua.

  Perinteinen kirjapaino vähenee kokoajan ja tilalle syntyy uusia tarpeita kuten valomainoksia, teippauksia, tekstiilipainantaa, kylttejä, liikennemerkkejä jne.